Offerte

by admin

Hieronder kunt u een offerte aanvragen. Om het gemakkelijk te maken kunt u ook eventueel afbeeldingen toevoegen om op deze wijze nog meer inzicht te geven.

Geeft u zoveel mogelijk informatie, denk hierbij aan type/merk auto, kenteken en andere zeken die van belang (kunnen) zijn voor een juiste offerte.

Wij doen ons best om uw offerte zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Onze beloftes

Eerlijkheid

We hebben een hekel aan bedrijven die zeggen het ene gedaan te hebben en achteraf blijkt dat het niet nodig was of erger nog, zelfs niet gedaan is. Hier doe ik dus niet aan mee!

Geen verborgen kosten

Bij de aanvraag van een offerte doen wij ons best om alle kosten mee te nemen en te berekenen. We zijn eerlijk als er een grijs gebied is. Vallen de kosten om wat voor een reden hoger uit nemen we eerst contaxt met u op

Geen nummer

Geen groot bedrijf, dus altijd persoonlijk contact. Veel van onze klanten kennen we bij naam. Persoonlijk contact is juist de kracht van ons bedrijf. Bij ons bent u geen nummer!

Jaren ervaring

Rick is sinds 1993 allround monteur. Van deze jarenlange ervaring profiteert u als klant. Zijn kennis is direct toepasbaar op uw voertuig. Of dit gaat om onderhoud of laswerk. Rick zijn ervaring staat voor betaalbare kwaliteit.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Offerte
Voornaam
Achternaam
Bestandsupload voor toelichting
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 10MB
Voeg uw foto toe om uw verzoek te verduidelijken. Meerdere foto's toegestaan.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteren Lees meer