Onderhoud & APK

by admin
Onderhoud & APK

 

APK service

Ik kan uw auto tegen een scherp tarief keuren. Ik kijk hem in mijn eigen werkplaats na en laat hem bij een bedrijf waar ik mee samenwerk afmelden.

Alleen echte knelpunten zullen na overleg gerepareerd worden zodat de kosten voor u hanteerbaar zijn. U krijgt van mij altijd een offerte van de werkelijke kosten.

De werkelijke kosten bestaan uit het materiaal, de onderdelen en mijn scherpe en concurrerende uurtarief

Reparaties

U kunt het zo gek niet bedenken of ik kan het (vaak) repareren. Voor een complete bandenwissel draai ik mijn hand niet op. In mijn werkplaats kan ik eigenlijk alle voorkomende werkzaamheden doen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden in uw situatie.

Leenauto

Rick heeft een leenauto als u echt niet zonder kunt. Geeft u bij het maken van uw afspraak aan dat u gebruik wil maken van de leenauto. Dan plannen wij uw afspraak zo in dat de leenauto beschikbaar is. Voor de leenauto betaalt u een klein bedrag extra op de factuur.

Uw voertuig toe aan onderhoud?

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Zo zorgen we ervoor dat de agenda niet te vol komt te staan en een ieder zijn/haar voertuig niet langer kwijt is dan nodig.Wij hebben ook ene leenauto ter beschikking.

Bel of mail gerust voor een afspraak!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Accepteren Lees meer